BARWORK ACADEMY | Kurs manager gastronomii

KURS MANAGER
GASTRONOMII

Profesjonalna kadra kierownicza jest niezbędna w każdym lokalu. Tylko w ten sposób możliwa jest kontrola wydatków, promocja oraz efektywne zarządzanie personelem. Dlatego też oferowany przez nas kurs Manager Gastronomii otwiera wiele możliwości dla wszystkich zainteresowanych przede wszystkim praktycznymi rozwiązaniami. Podczas naszego szkolenia będziesz mieć możliwość korzystania z doświadczenia i umiejętności prawdziwych profesjonalistów.
Bar Work Academy to najlepsza dostępna na rynku oferta szkoleniowa dla managerów gastronomii.

ikona czas

Grupa dzienna: 10:00-15:00
Grupa wieczorna: 17:00-22:00

ikona kalendarz

2 dni (5h/dzień) pod okiem trenera
+ nielimitowany czas ćwiczeń we własnym zakresie

rakieta ikona

Najbardziej profesjonalne
stanowiska treningowe w Polsce

ilość osób ikona

Ilość osób w grupie: max. 6

certyfikat szkolenia, ikona

Egzamin końcowy* - praktyczny
+ certyfikat ukończenia szkolenia

koszt szkolenia
1800- pln 1600 PLN
* Cena Last minute!

Grupa dzienna 10:00 - 15:00
Grupa wieczorna 17:00-22:00

2 dni (5h/dzień) pod okiem trenera+ nielimitowany czas ćwiczeń we własnym zakresie

Najbardziej profesjonalne
stanowiska treningowe w Polsce

Ilość osób w grupie: max. 6

Egzamin końcowy* - teoretyczny i praktyczny + certyfikat ukończenia szkolenia

Koszt szkolenia: 950,-

SZKOLENIE
MENADŻERSKIE

Jest to szkolenie podczas którego, uczestnicy uczą się kontroli finansowej oraz w jaki sposób zwiększać zysk lokalu.

Zajęcia w dużej mierze opierają się na zadaniach praktycznych i opracowywaniu dla nich najbardziej korzystnych rozwiązań.

Każdy z uczestników szkolenia otrzyma opracowany pakiet office, dzięki którem zarządzanie lokalem stanie się dużo szybsze, bardziej klarowne i co najważniejsze prostsze.

TRENER

Wykładowca Kuba

Jakub

PROGRAM
SZKOLENIA MENADŻERSKIEGO

DZIEŃ I KONTROLA FINANSOWA W GASTRONOMII

    • Inwentaryzacja / Remanent / Spis z natury
    • -Definicja
    • -Do czego służy remanent (Dokonanie oceny przydatności produktów,
      rozliczenia ocen odpowiedzialnych, ustalenie wartości magazynu)

 

    • Inwentaryzacja a spis z natury.
    • Metody Spisu z natury
    • -Przelewanie
    • -Straty
    • -Metoda „Na Oko”
    • -Miarki, paski.
    • -System wagowy
    • -Partender aplikacja mobilna.

 

    • Porównanie spisu z natury z systemem
    • -Program magazynowy z recepturami
    • -Samodzielna kontrola

 

    • Wynik Inwentaryzacji
    • -Program magazynowy z receptuMarginesy błędu
    • -Obciążanie pracowników.

 

    • Beverage cost / Gross profit
    • -Definicja
    • -Prosty wzór, szybsze wyliczenie w cenie brutto
    • -wyliczenie cen produktów
    • -tabelki do uzupełnienia
    • -Wyliczenie ceny koktajlu.

 

    • Zadania praktyczne :
    • -Uzupełnienie tabeli beverage cost, cenami sprzedaży.
    • -Stworzenie koktajlu opartego na Beverage 25% oraz Gross profit 60%

DZIEŃ II

    • Jak ustalić cenę open baru?
    • -Zejście z open baru, beverage imprezowy.

 

    • Cost of Sales
    • -Definicja
    • -Wzór
    • -Dobrze zrobiony remanent podstawą do obliczenia Cost of Sales

 

    • Kontrola Finansowa
    • -Koszt fakturowy
    • -Podsumowanie kosztów pracowników

 

    • Motywacja pracowników
    • -Premie motywacyjne
    • -% od utargu, czy premia za sprzedaż?
    • -Serwis do rachunku

 

    • Rachunek zysków i strat.
    • -EBIT

 

    • Zadania praktyczne :
    • -Obliczenie Beverage cost z imprezy z open barem.
    • -Obliczanie Cost of Sales miesięcznego
    • -Wypełnienie rachunku zysków i strat na podstawie poprzednich zadań.

 

Nie czekaj! zapisz się już teraz!

Pozostałe szkolenia