Ładowanie Wydarzenia
To event minęło.
logo czarne barwork academy

Podczas szkolenia Craft Flair nauczysz się hipnotyzować sprzętem barmańskim !

Praca z shaker’em, dziesiątki rozwiązań nakładania lodu, różnorodne techniki free pouring’u, kontrola płynu, widowiskowe nalania z wykorzystaniem jigger’a sprawią, że po ukończonym kursie każdy z uczestników wróci za bar z nowym, efektownym stylem pracy 🙂

Zajęcia Craft flair opierają się na intensywnych ćwiczeniach szybkich oraz efektownych ruchów, które z łatwością można wykorzystać podczas pracy za każdym barem. Pozwól  Twoim gościom, obserwując twój styl pracy przyznać, że jesteś profesjonalistą!

Dzięki niewielkim grupom, stosowane jest indywidualne podejście do każdego z uczestników
szkolenia, co skutkuje wypracowaniem odpowiedniej techniki oraz stylu pracy za barem

Wszystkim absolwentom BWA, którzy otrzymają certyfikat po pomyślnym zdaniu egzaminów.

*Egzaminy poprawkowe są bezpłatne, a ilość prób jest nieograniczona 😉

NAJWAŻNIEJSZE INFORMACJE 

PROGRAM SZKOLENIA


DZIEŃ I

  • 4 podstawowe ewolucjie na shaker bostoński
  • 2 podstawowe ewolucje na jigger
  • 2 ewolucje na łopatce do lodu
  • 2 przyśpieszające pracę nalania
  • 2 efektowne nałożenia lodu
  • 2 ewolucje na łopatkę do lodu oraz shakera typu tin tin
  • 2 ewolucje na serwetce
  • ewolucja na słomkę eco 😉
  • Liga wewnętrzna „BWA free pouring” – wprowadzenie
  • Powtórzenie


DZIEŃ II

  • 4 podstawowe ewolucje na shaker bostoński
  • 2  ewolucje na łyżce barmańskiej
  • 2 stylowe  nalania
  • 2 ewolucje na łopatkę do lodu oraz shaker typu tin tin
  • 2 ewolucję na serwetkach
  • Liga wewnętrzna „BWA free pouring” – trening
  • Powtórzenie


DZIEŃ III

  • 4 ewolucje na shaker bostoński
  • 2 ewolucje na muddler
  • 2 efektowne nałożenia lodu
  • 2 ewolucje na łopatkę do lodu oraz shaker typu tin tin
  • 2 stylowe nalania
  • Liga wewnętrzna „BWA free pouring” – trening
  • Powtórzenie


DZIEŃ IV

  • 4 ewolucje na shaker bostoński
  • 2 ewolucje na strainer
  • 2 efektowne nałożenia lodu
  • 3 ewolucje na łopatkę do lodu oraz shaker typu tin tin
  • łączenie dwóch nalań
  • 4 ewolucje na owocach
  • Liga wewnętrzna „BWA free pouring” – seria próbna
  • Powtórzenie


DZIEŃ V

  • 2 ewolucje na shaker bostoński
  • 3 ewolucje na łopatkę do lodu oraz shaker typu tin tin
  • 2 ewolucje na indywidualnie wybranym sprzęcie barmańskim
  • 2 stylowe nalania
  • Liga wewnętrzna „BWA free pouring” – seria finałowa
  • Powtórzenie
  • Egzamin
  • Wręczenie certyfikatów

TRENERZY

SZYMON HEBEL & KACPER SMARZ
SZYMON HEBEL & KACPER SMARZTrener Craft Flair
Pasjonat sztuki barmańskiej flair.Zwycięzca Pucharu Polski pierwszej edycji ligue JFL. Reprezentant Polski na konkursowej arenie międzynarodowej.

ZAPISZ SIĘ NA NAJBLIŻSZE SZKOLENIE

Szkolenie Craft Flair

27 maja 2019 - 31 maja 2019

ZOBACZ KALENDARZ