
Podczas szkolenia Craft Flair nauczysz się hipnotyzować sprzętem barmańskim !
Praca z shaker’em, dziesiątki rozwiązań nakładania lodu, różnorodne techniki free pouring’u, kontrola płynu, widowiskowe nalania z wykorzystaniem jigger’a sprawią, że po ukończonym kursie każdy z uczestników wróci za bar z nowym, efektownym stylem pracy 🙂
Zajęcia Craft flair opierają się na intensywnych ćwiczeniach szybkich oraz efektownych ruchów, które z łatwością można wykorzystać podczas pracy za każdym barem. Pozwól Twoim gościom, obserwując twój styl pracy przyznać, że jesteś profesjonalistą!
Dzięki niewielkim grupom, stosowane jest indywidualne podejście do każdego z uczestników
szkolenia, co skutkuje wypracowaniem odpowiedniej techniki oraz stylu pracy za barem
Wszystkim absolwentom BWA, którzy otrzymają certyfikat po pomyślnym zdaniu egzaminów.
*Egzaminy poprawkowe są bezpłatne, a ilość prób jest nieograniczona 😉
NAJWAŻNIEJSZE INFORMACJE
PROGRAM SZKOLENIA
DZIEŃ I
- 4 podstawowe ewolucjie na shaker bostoński
- 2 podstawowe ewolucje na jigger
- 2 ewolucje na łopatce do lodu
- 2 przyśpieszające pracę nalania
- 2 efektowne nałożenia lodu
- 2 ewolucje na łopatkę do lodu oraz shakera typu tin tin
- 2 ewolucje na serwetce
- ewolucja na słomkę eco 😉
- Liga wewnętrzna „BWA free pouring” – wprowadzenie
- Powtórzenie
DZIEŃ II
- 4 podstawowe ewolucje na shaker bostoński
- 2 ewolucje na łyżce barmańskiej
- 2 stylowe nalania
- 2 ewolucje na łopatkę do lodu oraz shaker typu tin tin
- 2 ewolucję na serwetkach
- Liga wewnętrzna „BWA free pouring” – trening
- Powtórzenie
DZIEŃ III
- 4 ewolucje na shaker bostoński
- 2 ewolucje na muddler
- 2 efektowne nałożenia lodu
- 2 ewolucje na łopatkę do lodu oraz shaker typu tin tin
- 2 stylowe nalania
- Liga wewnętrzna „BWA free pouring” – trening
- Powtórzenie
DZIEŃ IV
- 4 ewolucje na shaker bostoński
- 2 ewolucje na strainer
- 2 efektowne nałożenia lodu
- 3 ewolucje na łopatkę do lodu oraz shaker typu tin tin
- łączenie dwóch nalań
- 4 ewolucje na owocach
- Liga wewnętrzna „BWA free pouring” – seria próbna
- Powtórzenie
DZIEŃ V
- 2 ewolucje na shaker bostoński
- 3 ewolucje na łopatkę do lodu oraz shaker typu tin tin
- 2 ewolucje na indywidualnie wybranym sprzęcie barmańskim
- 2 stylowe nalania
- Liga wewnętrzna „BWA free pouring” – seria finałowa
- Powtórzenie
- Egzamin
- Wręczenie certyfikatów
TRENERZY