Loading...
Szkolenie Craft Flair2019-02-21T11:30:04+00:00
logo czarne barwork academy

Podczas szkolenia Craft Flair nauczysz się hipnotyzować sprzętem barmańskim !

Praca z shaker’em, dziesiątki rozwiązań nakładania lodu, różnorodne techniki free pouring’u, kontrola płynu, widowiskowe nalania z wykorzystaniem jigger’a sprawią, że po ukończonym kursie każdy z uczestników wróci za bar z nowym, efektownym stylem pracy 🙂

Zajęcia Craft flair opierają się na intensywnych ćwiczeniach szybkich oraz efektownych ruchów, które z łatwością można wykorzystać podczas pracy za każdym barem. Pozwól  Twoim gościom, obserwując twój styl pracy przyznać, że jesteś profesjonalistą!

Dzięki niewielkim grupom, stosowane jest indywidualne podejście do każdego z uczestników
szkolenia, co skutkuje wypracowaniem odpowiedniej techniki oraz stylu pracy za barem

Wszystkim absolwentom BWA, którzy otrzymają certyfikat po pomyślnym zdaniu egzaminów.

*Egzaminy poprawkowe są bezpłatne, a ilość prób jest nieograniczona 😉

NAJWAŻNIEJSZE INFORMACJE 

PROGRAM SZKOLENIA


DZIEŃ I

  • 4 podstawowe ewolucjie na shaker bostoński
  • 2 podstawowe ewolucje na jigger
  • 2 ewolucje na łopatce do lodu
  • 2 przyśpieszające pracę nalania
  • 2 efektowne nałożenia lodu
  • 2 ewolucje na łopatkę do lodu oraz shakera typu tin tin
  • 2 ewolucje na serwetce
  • ewolucja na słomkę eco 😉
  • Liga wewnętrzna „BWA free pouring” – wprowadzenie
  • Powtórzenie


DZIEŃ II

  • 4 podstawowe ewolucje na shaker bostoński
  • 2  ewolucje na łyżce barmańskiej
  • 2 stylowe  nalania
  • 2 ewolucje na łopatkę do lodu oraz shaker typu tin tin
  • 2 ewolucję na serwetkach
  • Liga wewnętrzna „BWA free pouring” – trening
  • Powtórzenie


DZIEŃ III

  • 4 ewolucje na shaker bostoński
  • 2 ewolucje na muddler
  • 2 efektowne nałożenia lodu
  • 2 ewolucje na łopatkę do lodu oraz shaker typu tin tin
  • 2 stylowe nalania
  • Liga wewnętrzna „BWA free pouring” – trening
  • Powtórzenie


DZIEŃ IV

  • 4 ewolucje na shaker bostoński
  • 2 ewolucje na strainer
  • 2 efektowne nałożenia lodu
  • 3 ewolucje na łopatkę do lodu oraz shaker typu tin tin
  • łączenie dwóch nalań
  • 4 ewolucje na owocach
  • Liga wewnętrzna „BWA free pouring” – seria próbna
  • Powtórzenie


DZIEŃ V

  • 2 ewolucje na shaker bostoński
  • 3 ewolucje na łopatkę do lodu oraz shaker typu tin tin
  • 2 ewolucje na indywidualnie wybranym sprzęcie barmańskim
  • 2 stylowe nalania
  • Liga wewnętrzna „BWA free pouring” – seria finałowa
  • Powtórzenie
  • Egzamin
  • Wręczenie certyfikatów

TRENERZY

SZYMON HEBEL & KACPER SMARZ
SZYMON HEBEL & KACPER SMARZTrener Craft Flair
Pasjonat sztuki barmańskiej flair.Zwycięzca Pucharu Polski pierwszej edycji ligue JFL. Reprezentant Polski na konkursowej arenie międzynarodowej.

ZAPISZ SIĘ NA NAJBLIŻSZE SZKOLENIE

Szkolenie Craft Flair

Maj 27 - Maj 31

ZOBACZ KALENDARZ